Foglalkozások

Csoportos órák

KORREKTÍV JÓGA (50-55 perc) Nagy arányban dinamikus jóga nyújtások és a korrektív tréning erősítő és korrekciós gyakorlatainak kombinációja mobilitást, mozgékonyságot, izomerőt, stabilitást fejleszt. Erősíti és stabilizálja az ízületeket, a fascia rendszert és az izomláncokat pedig nyújtja. Jótékonyan hat az emésztésre, keringésre, a medencefenék izmaira, a légzésünkre, és a pszichénkre is. Tartáshibák korrekciója és mozgásszervi problémák prevenciója, csoportos óra keretében.

FUNKCIONÁLIS TORNA (50-55 perc) Jóval több mint egy alakformáló óra Az izomerősítő, alakformáló gyakorlatok mellett nagy hangsúlyt fektetünk a helyes testtartás kialakítására és a core izmok (mély has, hát és medencefenék izmok) helyes használatára, erősítésére. Izomláncokra dolgozunk eszközökkel nehezítve és színesítve az órát, egy jó hangulatú, lendületes csoportos óra keretében.

Egyéni órák

SZEMÉLYRE SZABOTT EDZÉS (50-55 perc) Az első alkalom a mozgásszervi állapotfelmérést és elbeszélgetést, célok és problémák átbeszélését takarja. A leggyakrabban előforduló sérülések, funkcionális és ortopédiai elváltozások felismerése, prevenciója és korrekciója edzői szinten a kompetenciám. A számodra legjobban megfelelő program kérhető otthonra is, de választhatod azt is, hogy folyamatosan heti rendszerességgel jársz hozzám egyéni órákra.

Mini tanfolyamok

ONLINE IS KÉRHETŐ! Egy csoportos óra keretében, az állandó órarendben nem szereplő témákban dolgozunk, az igényeknek megfelelő időpont egyeztetés után. Nem csak mozgunk, a célirányos gyakorlatok mellett, a gyakorlati megoldásokkal és ergonómiai tanácsokkal tudsz még hatékonyabban dolgozni az adott probléma ellen. Nem is gondolnád, hogy a hétköznapokban végzett mozgásaid, szokásaid mennyit számíthatnak! Jóval több mint egy csoportos óra, otthoni célirányos gyakorlatokat is kap a résztvevő.

Témái:

1. Core tréning, mély has-hátizmok és medencefenék edzése

2. Derékfájás

3. Nyaki panaszok

4. Vállproblémák

5. Teniszkönyök, golfkönyök

6. Lúdtalp, bütyök, sarkantyú

7. Sípcsontfájdalom

8. Térdpanaszok

9. Futóknak nyújtás, erősítés, sérülés megelőzés

10. Relaxáció és stressz kezelés, légzőgyakorlatok és relaxációs technikák