Foglalkozások

    
Csoportos órák, mini tanfolyamok és egyénre szabott személyi foglalkozások közül választhatsz.
A csoportos órák időpontjait az órarendben megtalálhatod, de bármelyiket személyre szabottan egyéni foglalkozásnak is kérheted.

FUNKCIONÁLIS TORNA - 60 perc intenzív alakformálás, nem megszokott gyakorlatokkal és eszközökkel kombinálva. Egy gyakorlaton belül több izomcsoportra dolgozunk egyszerre, ezáltal hatékonyabb. A keringési rendszert is igénybe veszi, edzettséget ad, mellette szépen formálva a testet. Nagy előnye hogy erőssége mellett könnyen követhető mindenki számára.

JÓGA - 90 perc hatha jóga gyakorlatok a mai ülő életmódot folytató emberre alakítva. Szisztematikus nyújtások és erősítések az egész testre, testtartás javítás, feszültség oldása. Óra befejezéseként relaxáció és légzőgyakorlatok a a testi, lelki feltöltődést segítve. Fedezd fel magadon a jóga által nyújtott egészség megőrző, vitalilzáló hatásokat.

INTIMJÓGA - 90 perc jóga, nőkre hangolva. Használhatod prevenció céljából és konkrét problémák ellen. Segíti a női energiák felszabadítását, növeli a záróizmok erejét, csökkenti a menstruációs fájdalmakat, segíti a hormonrendszer harmonizálását, elősegíti a teherbeesést, a műtét utáni regenerálódást, csökkenti a gyulladásos tüneteket, megszüntetheti az inkontinencia tüneteit.

NMPT- 60 perc, Természetes mozgásminta tréning, az ülő életmód ártalmai ellen.

EGYÉNI ÓRÁK - 60 vagy 90 perc személyre szabottan egy emberrel foglalkozva a kért témában.

MINI TANFOLYAMOK 90 perc keretében egy adott témára fókuszálva gyakorlatok és újdonságként e-mail-ben kis elméletet és otthoni edzésterv a résztvevőknek.
Választható témák: Szülés utáni jóga, Gerinced, Gátvédelem edzés közben, Saját testsúlyos edzés

Válassz kedved szerint, próbálj ki több órát hogy megtudd melyik tetszik igazán. Vedd figyelembe edzettségi szinted, esetleges problémád. Próbálj rendszeresen, tudatosan, fokozatosan edzeni, légy türelmes magadhoz. Heti egy edzés is több a semminél, heti 2 vagy 3 alkalommal már változást tudsz elérni.
Ha van kérdésed nyugodtan írj, vagy hívj. dobosi.a@freemail.hu 06 30 600 8510